Scholl servet istedi

Güncelleme Tarihi:

Scholl servet istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bayern Münih'in son haftalarda süper performans sergileyen futbolcusu Mehmet Scholl, fiyatının 20 milyon mark olduğunu açıkladı. Scholl, bu parayı veren kulüp çıksa bile takımının kendisini satmaya yanaşmayacağını söyledi...

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Mehmet Scholl, ZDF televizyonundaki spor proramında fiyatının 20 milyon mark (yaklaşık 2.8 trilyon lira) olduğunu açıkladı. Takımı ile 2002 yılına kadar sözleşmesi olduğunu belirten Scholl, ‘‘20 milyonu veren takım çıksa bile Bayern Münih beni 2002'den önce asla satmaz’’ dedi.

Altı yıldan beri Bayern Münih forması giyen Scholl, en beğendiği teknik direktör olarak nitelediği İtalyan Giovanni Trapattoni'nin sezon sonunda Bayern Münih'i bırakıp İtalya'ya gideceğini açıklamasına çok üzüldüğünü belirtirken, ‘‘Bir futbolcunun rüyalarını süsleyen B.Münih'te oynuyorum. Ama İtalya veya İspanya'da oynamak isterdim’’ diye konuştu.

Bayern Münih yanı sıra bir ara Alman milli takımının da gözdesi olan, ancak, çapkınlıkları ve ayrılmayla sonuçlanan ailevi sorunları nedeniyle geçtiğimiz yıl sarsıntı geçiren Mehmet Scholl, yeniden toparlanmasında en büyük rolü Bayern Münih Menajeri Uli Hoeness'in oynadığını anlattı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!