Scala'nın 3 bankosu

Güncelleme Tarihi:

Scalanın 3 bankosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın teknik patronu kadroyu kafasında kuruyor

İtalyan teknik adam Scala, Zürih'teki kampta Halilagiç, Nihat ve Münch'ü el üstünde tutuyor. Kartal’ın çalıştırıcısı, bu 3 oyuncunun yerinin garanti olduğunu belirtirken, kadroyu 22 kişiye indireceğini söyledi.

YERLERİ GARANTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, yeni sezon için kuracağı kadroyu titizlikle eliyor. İtalyan teknik adam, Zürih'te bir haftadır süren antrenmanlarda üstün tekniği ve performansıyla dikkatleri çeken Nihat, Halilagiç ve Münch'ün takımda garanti oynayabileceğini belirtti.

22 KİŞİYE İNECEK

Siyah beyazlı takımın teknik kapasite yönünden üstün futbolcularla donatıldığını ifade eden Scala, Nihat, Halilagiç ve Münch'ün gösterdiği gayretten memnun olduğunu söyledi. Kadroda şu anda 27 futbolcu bulunduğunu, bu sayıyı 22'ye indireceğini ifade eden Scala şöyle konuştu:

ÇALIŞAN KAZANIR

‘‘Koşan, çalışan ve iş disiplinine sahip olan her futbolcu formasını giyecek. Zürih kampında kadronun kalabalık oluşu, rekabet ortamı yarattı. Şimdiden tüm futbolcuların hünerlerini ortaya koyması, yapabileceklerini sergilemeleri benim sezon başı kuracağım kadroyu büyük ölçüde belirleyecek.’’

Zürih’te

nöbet değişimi

BEŞİKTAŞ'ın Zürih kampında kafile başkanlığı yapan Ahmet Hamoğlu ile Yıldırım Demirören ve Erol Kaynar dün görevi yönetici Seyfi Karaca'ya bıraktı. Karaca, siyah beyazlı takımın antenman ve özel maç programları ile yakından ilgilenerek sorunların çözüldüğünü ifade etti.

Levski'ye

yakın takip

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden biri olan Levski Sofya dün de yakın takipteydi. Zürih'te çalışmalarını sürdüren Bulgar takımının sabahki çalışmasını antrenör Ziya Doğan seyretti. Doğan sık sık not tuttu. Çalışma sonrası da Beşiktaş kampına katıldı.

Erman için özel görüşme

SAMSUNSPOR'un başarılı oyuncusu Erman için Beşiktaş kolları sıvadı. Başkan Serdar Bilgili'nin, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile biraraya gelerek bu transferi bitireceği belirtildi.

AMOKACHİ DAĞITTI!

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Daniel Amokachi, teknik direktör Nevio Scala'nın hazırladığı özel program ile eski formunu yakalamaya çalışıyor. Amokachi'nin yeni saç şekli ise oldukça ilginç. Saç modelini sürekli değiştiren Nijeryalı yıldız, yeni imajıyla kampın en çok konuşulan ismi oldu. (Selahattin GÖKHAN)

Nouma rötar yaptı

BEŞİKTAŞ’ın imza attırmak için dün İstanbul'a getirmeyi planladığı Pascal Nouma, eşinin rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. Beşiktaş Kulübü'nden Basın Komitesi Başkanı Erol Kaynar imzasıyla yapılan açıklamada, Nouma'nın eşinin, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve bu oyuncunun geliş tarihinin yarın veya cuma gününe ertelendiği bildirildi.

UEFA'dan inceleme

UEFA yetkilileri, Beşiktaş'ın yapacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmaları öncesi, BJK İnönü Stadı'nda inceleme yaptı. Yetkililerin statla ilgili öneri ve tavsiyelerde bulundukları öğrenilirken, basın ve VİP koltuklarında düzenlemeler istenildiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!