Savut: Her maç final

Güncelleme Tarihi:

Savut: Her maç final
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 17:10

Savut: Her maç final

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - MULTIGROUP Alanyaspor Sportif Direktör Taner Savut, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirerek moral ve motivasyon açısından iyi duruma geldiklerini, kalan 8 haftada her maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Multigroup Alanyaspor Sportif Direktör Taner Savut, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada eksiklerini tamamladıklarını kaydetti. Takımın performansının daha da yukarıya çıkacağını düşündüğünü kaydeden Savut, "Artık iç saha veya deplasman fark etmiyor. Her takım her maça kazanmak için çıkacak. İç saha performansı en iyi takım biziz. Deplasman performansımız ise bu kadar iyi değil. Ancak son 8 haftayı farklı ele almak gerekir. Bundan sonra deplasmandan da kazanarak dönmek istiyoruz" dedi.

YARIŞA DEVAM EDECEĞİZ

Final niteliği taşıyabilecek karşılaşmalara çıkacaklarını dile getiren Savut, "Boluspor maçından sonra milli maç arası oldu. Bu arayı da iyi değerlendirdik. Moral ve motivasyon açısından iyi duruma geldik. Seyircimiz ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımıza oldu. Onların da maçlara gelerek bu heyecana ortak olmalarını istiyorum. Dolu tribünler takımımız için büyük artı olur. Şu an için Ahmet Kesim ve Kerem Can Akyüz dışında eksiğimiz yok. 1461 Trabzon maçından da istediğimiz sonuçla ayrılacağımızı ve yarışa hedeflediğimiz doğrultuda devam edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!