Savaş'tan Mehmetçiğe 'moral' ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Savaştan Mehmetçiğe moral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 16:28

Savaş'tan Mehmetçiğe 'moral' ziyareti

Haberin Devamı

 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Suriye sınırında vatan savunması için görev alan Mehmetçik’e ve Hassa ilçesindeki yörük çadırlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Sınır hattına yakın bir bölgede kurulu yörük çadırlarına gerçekleştirilen ziyarete, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dernek Başkanı Ünal Kozak, halk ozanı Gül Ahmet Yiğit eşlik etti.
ASKERLERE MİNİ KONSER
Halk ozanı Gül Ahmet Yiğit bestelediği kahramanlık türkülerini sınır bölgesinde vatan savunması yapan Mehmetçikler için bağlaması eşliğinde söyledi. Sınırda görev yapan askerlere moral vermek ve halkın, resmi kurum ve kuruluşların harekâta desteğini bildirmek için yapılan ziyarette Mehmetçikler de yörük türkülerini dinledi. Sınır noktasındaki karakolda açıklamalardan bulunan Başkan Savaş, "Hassa Akbez Sınır Karakolundayız. Sınırımızda güvenliğimizi sağlayan, Mehmetçiklerimize memleketimiz ve ülkemiz adına canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Rabbimiz onların yanında olsun, onları güçlü ve sağlıklı kılsın. Biz güçlü ordudan güçlü Türkiye’nin doğacağını bilenlerdeniz" diyerek askerlere Türk bayrağı verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!