Savaşmayıp sevişmenin en güzel örneğisin

Güncelleme Tarihi:

Savaşmayıp sevişmenin en güzel  örneğisin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 00:00

“Neşeli Hayat” filminin yönetmeni Yılmaz Erdoğan, Habertürk’te Hülya Avşar’ın konuğu oldu. Erdoğan, Kürt sorunu hakkında Avşar üzerinden ilginç bir yorum getirdi.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI      

YILMAZ Erdoğan, Hülya Avşar’ın DTP’nin kapatılmasıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi: “25 yıllık çatışmanın üstüne bu tıkanma normaldir. 25 yılımızı çatışmaya harcadıysak, 5 yılımızı da barışa harcayalım. Karşıtların birbirini küçük düşürmesi ve tahrik etmesiyle bir yere varılamaz. Bugün bir yazı okudum, AK Parti bir ceza aldı ama kapatılmadı. Benzer bir formül DTP için de getirilebilirdi. Siyasi partiler yasası değişmeli. Ahmet Türk’ün partinin kapatılmasından sonraki konuşması da olumluydu. Hakkari’de doğup Ankara’da büyüdüm. Hepsini görüyorum ben. Kürt olarak da görüyorum meselenin nerede durduğunu, Türk olarak da görüyorum. Benim empatim çok geniş. Sen de onlardan bir tanesisin. Bizatihi sen, çatışmayıp seviştiğimizde ne gibi sonuçlar doğacağının canlı tanığısın yani... AK Parti’nin ortaya koyduğu projeye katılıyorum. CHP’nin daha önce söyledikleri de vardı. Bunları hayata geçirmekte sıkıntı oldu.”

Haberin Devamı

Beren’in kendini eğitmesi lazım      

Hülya Avşar, önceki gün Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. Avşar, geleceğin starı olarak Beren Saat’i gördüğünü söyledi: “Sinemanın starı olabilecek kimse yok ama gelebilecek birini görüyorum. Beren Saat’i görüyorum, onun ismini vermekten çekinmiyorum. Oyunda çok eksiklikler var. O bir kere oynarken gözlerini kırpmaması lazım, her lafı ederken, gözü bir kere açılıp kapandığı sürece oyunculuğuna katkıda bulunamaz. Bu da olmayacak değil, eğitmesi lazım kendini. Sinemaya çok yakışıyor. Televizyona da yakışıyor. Çıtı pıtı kadın sinemaya çok yakışır.”                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!