Savaşların gençler üzerindeki etkisi Denizli'de tartışıldı

Güncelleme Tarihi:

Savaşların gençler üzerindeki etkisi Denizlide tartışıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:29

Savaşların gençler üzerindeki etkisi Denizli'de tartışıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale İlçesi'nde düzenlenen 3'üncü Ulusal Gençlik Zirvesi'nde 'Savaşın gençlerin fiziksel ve ruhsal sağlığı üzerine etkisi', 'Empati', 'Mülteci gençlerin istihdamı ve sosyal hayata dahiliyeti' konuları tartışıldı.

Pamukkale Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sivil Yaşam Derneği'nin organizasyonuyla 'Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi' temalı 3'üncü Ulusal Gençlik Zirvesi gerçekleştirildi. Doğa Termal Otel'deki zirveye 20 kentten 120 üniversite öğrencisi katıldı.

Zirvede, 'Savaşın gençlerin fiziksel ve ruhsal sağlığı üzerine etkisi', 'Empati', 'Mülteci gençlerin istihdamı ve sosyal hayata dahiliyeti' konuları başta olmak üzere birçok konu tartışıldı. 3 gün süren zirvede gençler ayrıca Laodikya Antik Kenti, Hierapolis Antik kenti, inci travertenleriyle dünyada eşsiz beyaz cennet Pamukkale'yi gezdi, termal zenginlikleri ile şifa merkezi Karahayıt'ı tanıma fırsatı buldu.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gençlerin ülkenin teminatı olduğunu söyleyerek "20 şehirden 120 gencimizi Pamukkale İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gençlerimizin düşünceleri ve fikirleri çok önemli. Kendilerini geliştirmeleri, bir tık daha yukarıya kendilerini taşımalarına bizler de her daim destek olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Fotoğraf

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!