Savaşın çocuklarına bayram şenliği

Güncelleme Tarihi:

Savaşın çocuklarına bayram şenliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 10:51

Savaşın çocuklarına bayram şenliği

Haberin Devamı

İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Vakfı'nın Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği şenlikte bin 500 çocuk doyasıya  eğlendi.
İHH, Suriye'de savaşın çocuklarının bayramda eğlenmesini sağlamak amacıyla İdlib kentinde bin 500 çocuğun katılımıyla bayram şenliği düzenledi. Ramazan ayı boyunca Suriyeli mazlumlara insani yardım ulaştıran İHH, bayramın gelmesiyle birlikte İdlib kenti kırsalında düzenlendiği etkinlikler ile savaşın çocuklarının yüzlerini güldürdü.
İHH Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Medya Sorumlusu Selim Tosun, Ramazan ayında yoğun tempo içerisinde ve hayırseverlerin desteği ile Suriyeli sivillerin iftar ve sahur sofralarını düzenlediklerini söyledi. Tosun, "Şenliğe bin 500 Suriyeli savaş mağduru çocuk katıldı. Bu şenliğimize katılan çocuklar Suriye'deki savaşın çocuklarıdır. Organizasyonda düzenlediğimiz yarışma ve eğlence gösterileri ile gönüllerince oynayan çocuklar hoşça vakit geçirdi. Ayrıca verdiğimiz çeşitli hediyelerle çocukların yüzlerini güldürdük, savaşın çocuklarının sevinçlerine ortak olduk" dedi.

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!