Savaşın çocukları hünerlerini sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Savaşın çocukları hünerlerini sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 16:39

Savaşın çocukları hünerlerini sergiledi

Haberin Devamı

Azim ÇELİK/ADAPAZARI(Sakarya), (DHA) - ADAPAZARI Karaman Geçici Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Suriyeli öğrenciler dans ve tiyatro gösterileriyle hem eğlendirdi, hem hüzünlendirdi.

Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Karaman Geçici Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı dans, tiyatro, şarkı gibi etkinliklerle hem eğlenceli, hem de hüzün dolu anlar yaşattı. Gösteriden elde edilen gelirin kentteki Suriyelilere yardımda kullanılacağı belirtildi.

Programdan sonra açıklamada bulunan Başkan Toçoğlu, "Eğitim merkezimizde Suriyeli kardeşlerimizin çocukları eğitimlerini sürdürüyor. Onların hazırlamış olduğu etkinlik için beraberdik. Gerçekten çok duygulu, çok etkileyici bir gece geçirdik. İnsanın etkilenmemesi mümkün değil. Duamız temennimiz bir an evvel bu insanların ülkelerindeki iç savaşın sona ererek ülkelerine dönmeleri ve normal hayata başlamalarıdır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!