Savaşçı yeni sezonu dün akşam başladı... 11. bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni sezonu dün akşam başladı... 11. bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 09:41

Savaşçı dizisi dün akşam 2. sezonun başlangıcını yaptı. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli'nin başrollerini paylaştığı Savaşçı yeni sezonu 11. bölümüyle ekrana geldi. Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopterin düştüğü haberi Ankara’da da şok etkisi yaptı. İşte Savaşçı yeni sezonunda yaşananlar!

Haberin Devamı

Bordo Berelilerin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dün akşam 11. bölümüyle yeni sezonun açılışını yaptı. Yeni sezonla ilgili en çok merak edilen konu Mehmetçik katillerine hakettiği sonu yaşatıp, Kılıç Timi’ni sağ salim karargaha götürmek isteyen Yüzbaşı Kağan’ın akıbetiydi. Peki yeni sezonun ilk bölümünde neler oldu? Yüzbaşı Kağan kurtuldu mu?



Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopter yere çakılırken, kahramanlar ölüme hiç olmadığı kadar yakın. Haber Ankara’da da şok etkisi yapar. General Ahmet Kutalmış, helikopter enkazına ulaşılması için tüm olanaklarını hiç zaman kaybetmeden harekete geçirir. Ancak, Albay ve arkadaşlarına ulaşmak için harekete geçen başkaları da vardır! “Doktor” avına yaklaşırken, Kılıç Timi, aldıkları haberle çılgına dönmüş halde, enkaza ulaşmak için zamana karşı bir savaşa girer. Canları pahasına o enkaza ulaşacaklardır. Ölüm sessizliği içinde, bir kez daha, dağlar Kılıç’ın sesiyle yankılanır: “Sağ ya da Şehit! Biz geride adam bırakmayız!"

BAKMADAN GEÇME!