Savaşçı dizisi oyuncuları kimler? İşte Savaşçı oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 14:09

Savaşçı dizisi oyuncularıyla merak uyandırdı. Günlerdir tanıtım fragmanlarıyla diziseverlerin karşısına çıkan Savaşçı bu akşam 1. bölümüyle ekranlara konuk olacak. İzleyiciler ilk bölümde dizinin konusunu anlamaya çalışırken karakterleri tanıma fırsatı bulacak. İşte, Savaşçı dizisi oyuncuları ve rolleri!

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi bugün ilk bölümü ile Fox TV'de ekrana gelecek. Bordo berelilerin hayat hikayesi olarak tanımlanan Savaşçı dizisinin oyuncuları ise Berk Oktay, Murat Serezli ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimler olacak. Zorlu şartlar içerisinde vatanını müdafaa etmek için gayret gösteren bordo bereliler ve onların yaşamından kesitlerin ele alınacağı Savaşçı dizisi, oyuncuları ile de gündemden düşmüyor. İşte, yayın hayatına bugün başlayacak olan dizi hakkında detaylı bilgiler

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?


BERK OKTAY

28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğan oyuncu, manken Berk Oktay, eğitiminin önemli bir bölümünü burada tamamlamıştır.
Aktif kariyerine 2000 yılında başlayan ve 2006 tarihine kadar modellik yapan Berk Oktay, toplamda 100’ün üzerinde defilede yer almıştır.
2004 yılı sonlarında yurt dışına giden ve Paris’e yerleşen oyuncu, Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi önemli markalar ile çalışma fırsatı yakalamıştır.
Üniversite eğitimini tamamlamak üzere Türkiye’ye döndükten sonra 2007 yılında Türker İnanoğlu’ndan aldığı teklif ile Türvak’tan özel oyunculuk dersleri almaya başlamış ve Erler film ile sözleşme imzalamıştır.

İlk olarak Tatlı Bela Fadime dizisi ile karşımıza oyuncu kimliğini yansıtmak üzere çıkan oyuncu, sonraki süreçte Akasya Durağında bir şoförü canlandırmıştır.
Akasya Durağı dizisinde gösterdiği performanstan sonra Kanal D’de yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi ekibine dahil olan Berk Oktay, sezon sonunda diziden ayrıldıktan sonra ATV’de yayınlanmakta olan Alev Alev dizisine devam etmiştir.
2013 – 2014 yılları arasında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan karakterini canlandıran oyuncu son olarak Aşktan Kaçılmaz isimli yapımda yer almıştır.
Son Olarak da İlişki Durumu: Karışık- Can Tekin karakterini canlandırmıştır. Oktay, yeni sezonda Savaşçı dizisinde oynayacak.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



YILDIZ ÇAĞRI ATIKSOY

İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



MURAT SEREZLİ 

Esat Murat Serezli İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. 

Küçük Ev Aletleri firması için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elma kazandı. Hemen ertesi sene kredi kartı markası için yarattığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi Ve Devrim Arabaları ”’ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti. Özel gecelerde sunucukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında da Atv'de Kapanmadan Kazan programını sunmaya başladı.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



BURÇ KÜMBETLİOĞLU

Burç Kümbetlioğlu 14 Eylül 1980 te Sivas ta dünyaya gelmiştir. Lisans eğitiminden sonra yüksek lisans eğitimini de başarılı bir şekilde tamamlayan oyuncu daha sonra hep gönül verdiği oyunculuk mesleğine başlamak için oyunculuk dersleri almıştır. Kanal-İ-zasyon filmindeki başarılı oyunculuğu ilk deneyimi olmasına rağmen herkes tarafından beğenilmiş ve acemiliğini çok iyi bir şekilde atlatmıştır. Daha sonra yönetmenler tarafından istenilen oyuncu olmayı başaran oyuncu, 2011 yılında Anneler ve Kızları dizisinde yer almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan VEDA dizisinde de yer alan oyuncu, TRT ekranlarında yayınlanan Çırağan Baskını dizisinde yer alarak kendisini izleyiciye sevdirmeyi başarmıştır. Yer aldığı projelerde beğeniyle izlenen oyuncu, Başak burcu ve 181 cm boyundadır.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



FIRAT ALBAYRAM

Fırat Albayram, Türk oyuncu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. 

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



UĞUR BİÇER

1988 yılında İzmir'de doğan Uğur Biçer oyunculuk eğitimi almıştır. 2012 yılında kariyerine adım atmış ancak Güzel Köylü dizisi ile tanınmıştır. Eyvah Eyvah 3 sinema filminde yer almıştır.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



HAKAN DİNÇKOL

1981 yılında İstanbul'da doğan Hakan Dinçkol, Yugoslav göçmenidir. Üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer almıştır. Reklam filmlerinde oynadıktan sonra Asla Vazgeçmem dizisi ile televizyon dünyasına adım atmıştır.

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



BAHADIR VATANOĞLU

Bahadır Vatanoğlu, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamlamıştır. 2002 yılında Sırlar Kapısı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamı; Gönül İşleri, Kurt Seyit ve Şura, Al Yazmalım, Kahramanlar, Şöhret Okulu ve Parmak İzi dizilerin de rol almıştır.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Kadir Doğulu ve Seda Bakan’ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisinin kadrosunda yer almakta ve Hakverdi karakterini canlandırmaktadır.

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu




ALİCAN ALBAYRAK

2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur.

Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi.

İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



DOĞAN BAYRAKTAR

21 yaşında olan Doğan Bayraktar, 2016 yılı 29. Best Model of Turkey Second Runner seçildi. 1.87 boyunda ve 82 kilo olan Bayraktar, üniversite öğrencisidir.

Savaşçı dizisi oyuncuları kimler İşte Savaşçı oyuncu kadrosu



DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Savaşçı dizisi, kurgu gereği mekanların farklılık göstermesi nedeniyle, iç anadolunun kırsal kesimleri dışında, zaman zaman İstanbul'dan da sahnelere yer verecek. Terör olaylarının konu alınması nedeniyle genellikle dağlık alanlarda çekilecek olan dizinin sahneleri, güvenlik koşullarına göre belirlenecek. 

BAKMADAN GEÇME!