Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından merak edildi! Bozok'un kurtuluşu

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından merak edildi Bozokun kurtuluşu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 09:18

Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından araştırılmaya başladı. Bozok ve Turgut'un esir edildiği son bölümde, infaz edilmek üzere olan ikili, kendi ekipleri tarafından kurtarılmıştır. Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanında ise bu olayların devamı merak edilmektedir. Peki, Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman ekrana gelecek? İşte, son bölümün ardından merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Savaşçı 6. bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırma konusu oldu. Son bölümde Bozok ve Turgut'un infaz edileceği anda, Kılıç Timi doğru İz sürerek ekip arkadaşlarına ulaşmış ve onları terörist grubun elinden kurtarmayı başarmıştır. Son bölümün ardından Savaşçı 6. bölüm fragmanında neler olacağını merakla araştıran vatandaşlar, fragmanın yayımlanıp yayımlanmadığını merak etti. Peki, Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bazı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan Bozok ölüme hiç bu kadar yakın olmamıştı!

Suriye’de teröristlerin elinde adım adım ölüme gitmekte olan Yüzbaşı Kağan direnmeye çalışırken,  Kopuz Albay en gözde adamını kurtarmak için Kılıç Timi’yle birlikte sonu belirsiz bir kavgaya atılır. Eline geçen bütün ipuçlarını değerlendiren Kopuz Albay, Kağan’ın yaşadığı umuduyla zamana karşı büyük bir yarışa girer.

Haberin Devamı

Bu arada Tepegöz, yapacağı şeytani bir hamle ile Kağan’ı ele geçirmenin ve örgütteki eski gücünü tekrar kazanmanın peşindedir.

Her yönden saldırı altındaki Kopuz Albay, bu kez sınavların en zoruyla karşı karşıya. Kılıç Timi’nin her askeri ise aynı parolayı haykırıyor: “biz geride adam bırakmayız! Hele Kağan Bozok’u hiç bırakmayız!!!”

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Türkmen lider Yahya Batur ve beraberindeki Türkmen kafileyi Türkiye’ye sağ salim götürmek için emir almış olan Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, dönüş yolunda büyük bir terör grubunun onlara doğru yaklaşmasıyla ateş çemberi içinde kalır. Çıkan çatışmada yaşanan beklenmedik olay, Türkmen kafilesiyle Kılıç Timi’ni ölümle burun buruna getirir. Durumu öğrenen Albay Kopuz timini cehennemden almak için zamana karşı yarışırken, Selver’den Tepegöz’ün tehdidini öğrenmesi işin rengini daha da değiştirecektir.

Yüzbaşı Kağan, ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığından habersiz canını ortaya koyarken, Albay Kopuz her şeyi göze alacak ve askerini kurtarmak için son hamlesini yapacaktır.

BAKMADAN GEÇME!