Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 17:40

Savaçşı dizisi 22. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sarp Levendoğlu'nun da dahil olmasıyla kadrosunu genişleten Savaşçı'nın son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kafalarda soru işareti bırakan final ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Peki Savaşçı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı ekranlardaki macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizinin 22. bölümünde aksiyon seviyesi iyice arttı. Yüzbaşı Haydar, aldığı bir haberle çılgına döndü. Bu arada Doktor’un mezarıyla ilgili gelen haber karargahta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo da bir sürprizle karşılaştı. Peki Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

3 Aralık Pazar günü ekrana gelecek olan Savaşçı 23. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELE OLDU?

Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar’ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Bu arada Doktor’un mezarıyla ilgili gelen haber karargahta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo yalnız değildir...

 

BAKMADAN GEÇME!