Savaşçı son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 10:43

Savaşçı dizisi 16. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Son bölümde teröristlerin silahları alabilmek için yaylım ateşine tuttuğu Kılıç Timi, bu silahları onlara vermeyeceklerini gösterdi. Savaşçı 16. bölüm fragmanında son bölümün ardından neler olduğunu merak eden vatandaşlar, Yüzbaşı Bozok'un tepkisini merak ediyor. İşte, Savaşçı 16. bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaptı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaparken, Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getirecek ve silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermeyecektir.

Albay Kopuz ise karargahta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır.

Fakat Kılıç Timi için zaman tükenmiştir...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da, olaylar hız kesmiyor!

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.

Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.

BAKMADAN GEÇME!