Savaşçı 13. son bölümü ile duygu dolu anlar yaşattı! 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 13. son bölümü ile duygu dolu anlar yaşattı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 10:07

Savaşçı dizisi son bölümü ile duygu dolu dakikalar yaşattı. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizide Yüzbaşı Kağan Bozok, karakolun askerlerinden Onur'un şehit edilmesini, teröristlere ağır bir bedel olarak ödetmeye söz vermiştir. Savaşçı son bölümünde ekrana gelen sahnelerde, Kağan Bozok teröristleri ipe dizmiş, onlardan Onur'u şehit eden kişinin ismini almıştır. Peki, Savaşçı son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde karakolun askerlerinden Onur’un şehit olması Kağan’ı deliye döndürdü. Ele geçirilen uyuşturucuyu Doktor’un gözleri önünde ateşe veren Yüzbaşı Kağan, şimdi bir kez daha hainlerin namlusunun ucundaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Karakolun askerlerinden Onur’un şehit olması Kağan’ı deliye döndürür. Ele geçirilen uyuşturucuyu Doktor’un gözleri önünde ateşe veren Yüzbaşı Kağan, şimdi bir kez daha hainlerin namlusunun ucundadır. Sınır karakolunda yaşanan bu ölüm-kalım savaşında, Doktor, Kopuz Albay’ın kılıcını kırmaya niyetliyken, Yüzbaşı Bozok ve Kılıç Timi şehit Mehmetçiğin kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Şimdi hedefine kitlenen Kılıç Timi’nden kaçmak, Doktor’un sandığı kadar kolay olmayacaktır!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda.

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor.

BAKMADAN GEÇME!