Savaşçı son bölüm sonrası 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bozok çıldırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölüm sonrası 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı Bozok çıldırıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 14:02

Savaşçı dizisi 13. yeni bölüm fragmanı, son bölüm sonrası araştırılmaya başlandı. Yüzbaşı Kağan Bozok'un ekibine katmak için mücadele verdiği Kürşat teğmen, Albay Kopuz tarafından zor da olsa onaylanmıştır. Peki, son bölümde yaşanan bu olayların ardından Savaşçı dizisi 13. yeni bölüm fragmanında neler ekrana gelecektir? İşte, Savaşçı dizisi son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı 12. son bölüm sonrasında yeni bölümü ile araştırılmaya başlandı. 13. yeni bölüm fragmanında yaşanan olayları merak eden seyirciler, konuyla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Kürşat Teğmenin iknasıyla geçen son bölümün ardından Savaşçı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merakla beklenen yeni bölüm hakkında bazı detaylar

Savaşçı 13. yeni bölüm fragmanı henüz ekrana gelmedi. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda.

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopter yere çakılırken, kahramanlar ölüme hiç olmadığı kadar yakın. Haber Ankara’da da şok etkisi yapar. General Ahmet Kutalmış, helikopter enkazına ulaşılması için tüm olanaklarını hiç zaman kaybetmeden harekete geçirir.  Ancak, Albay ve arkadaşlarına ulaşmak için harekete geçen başkaları da vardır! “Doktor” avına yaklaşırken, Kılıç Timi, aldıkları haberle çılgına dönmüş halde, enkaza ulaşmak için zamana karşı bir savaşa girer. Canları pahasına o enkaza ulaşacaklardır. Ölüm sessizliği içinde, bir kez daha, dağlar Kılıç’ın sesiyle yankılanır: “Sağ ya da Şehit! Biz geride adam bırakmayız!"

BAKMADAN GEÇME!