Sauber: ekonomik problemleri 2020'den önce halletmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Sauber: ekonomik problemleri 2020den önce halletmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 16:08

Monisha Kaltenborn, spordaki ekonomik sorunların 2020'den önce çözülmesi gerektiğine inanıyor.

Haberin Devamı

F1'de Ecclestone'un görevden ayrılmasıyla birlikte yerine Chase Carey atanırken, Motorsporları Direktörü Ross Brawn oldu.

Ross Brawn ve Chase Carey, spordaki ekonomik eşitsizliği çözmek istediklerini söylediler. Ancak takımlarla yapılan ödeme anlaşması 2020 yılında doluyor.

Son yıllarda ekonomik problemlerle boğuşan gridin en eski takımlarından Sauber, bu sorunların kısa süre içerisinde çözülmesini umuyor.

Sauber takım patronu Kaltenborn "2020'ye kadar böyle devam etmeyeceği konusunda umutluyum. Buraya bu denli büyük yatırımlar yapan Liberty Medya'nın böyle bir karar için 2020'yi beklemeyeceğine eminim."

"Sonuçlardan bağımsız ve finansal ayrıcalıklar içeren mevcut sistemin 2020'ye kadar nasıl olacağını hayal bile edemiyorum. Eğer mücadeleyi arttırmak istiyorsak bu sistemi kullanamayız. Kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor. Umarım kısa süre içerisinde bazı şeyler yapılır."

Haberin Devamı

"Hedefimiz yarışları daha heyecanlı hale getirmek. Taraftarlarla birlikte çalışmalıyız ve maliyetleri azaltmalıyız. Onlar için çalıştığımızı göstermeliyiz."

Sauber: ekonomik problemleri 2020den önce halletmek istiyoruz
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!