SAÜ’de Kırgız Düğünü Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

SAÜ’de Kırgız Düğünü Gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 13:38

SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDE OKUYAN İKİ KIRGIZ ÖĞRENCİ SAÜ'DE DÜĞÜN YAPTI.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencileri Begimay Akulova ile Sabırbeg Börüboyır Sakarya’da yapılan düğün töreni ile yeni bir hayata merhaba dedi. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da, çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimler Enstitüsü’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında yüksek lisansa başlayan Begimay Akulova, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Türk Dili ve Edebiyatı alanında yüksek lisans yapan Sabırbeg Börübayır Sakarya Üniversitesinde tanışarak arkadaş oldu. Arkadaşlıkları daha da ilerleyen çiftin Sakarya Üniversitesinde düğünleri gerçekleşti. Düğüne çiftin ailelerinin yanı sıa, hocaları, arkadaşları ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da katıldı.
Sabırbeg Börübayır yaptığı konuşmada, “Rektör hoca ile bayram ve sabah namazlarında Kampüs Camisinde karşılaşıyorduk. Evlenmeye karar verdiğimiz zaman kendisini düğünüme davet etmek istedim. Rektör hoca gerçekten çok mütevazi bizi kırmayarak düğünümüze katıldı, hem de destek oldu” diye konuştu.
Konuşmaların ardından düğün cemiyeti gerçekleşti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!