Satürn ile zıtlaşan Venüs

Duygular, ilişkiler ve sevgiyi sembolize eden Venüs, irade ve disiplini sembolize eden Satürn ile zıtlaşıyor.

Satürn’ün güçlü etkisi Venüs’ün sembolize ettiği özelliklerini derinleştirerek kişinin içine yönelmesine neden oluyor. Tabii bunun sonucunda duygularınızı içinize hapsetmeniz ve dışarıya karşı katı bir tavır almanız mümkün. Bu durum ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Size karşı gerçekten dost olan kişilerin kırılmasına ve uzaklaşmasına neden olabilir.

Aslında gökyüzünün bu etkisi, kendi duygularınızı ve içsel potansiyelinizi anlamak için çok uygun bir dönemi işaret ediyor. Ancak üzerinizde baskı yaratan ve sevgi duygunuzun açığa çıkmasına engel olan koşullar ve şartlar yüzünden katı bir tavır içine girmeniz mümkün.

Aslında Satürn’ün verdiği sert etkiyi içsel derinleşmeyi sağlamak için kullanmanız mümkün. Üstelik aynı zamanda Pluton’un güçlü etkileri Venüs’ün özelliklerinin patlamalarla açığa çıkmasına neden olabilir. Fakat, Satürn bu patlamaların dengelenmesine yardımcı olacak. Tabii Venüs aşk ve sanatla birlikte finans konularını da sembolize ediyor. Bu nedenle parasal konulara yönelik tedbirli olunması gereken bir dönem.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar Yay ve İkizler ile birlikte Başak ve Balıklar. Büyük beklentiler, artan ihtiyaçlarla birlikte zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Karamsar duygulara kapılmak yerine içinizdeki büyük enerjiyi açığa çıkarmak ve yeteneklerinizi keşfetmek için bu enerjiyi kullanmaya çalışın. Ve sizin için şimdi sorumluluk alma zamanı. Fakat, yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk almaktan kaçınmanızı tavsiye ediyorum. Kendinizi fazla zorlamayın. Fakat, bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmak için harekete geçin. Bu dönem arzularınızı ve içinizden yükselen duyguları gerçekleştirmek için çalışabileceğinizi işaret ediyor.

Gökyüzünden olumlu etkilenen Terazi, Kova, Koç ve Aslanlar, yaratıcılık gerektiren alanlarda kararlı ve başarılı çalışmalar yapabilirler. Başarılı ilişkiler kurabilir, yüksek bir anlayışla duygularını ortaya koyabilirler.
Yazarın Tüm Yazıları