Sattığı kumaşı geri almayan pazarcı vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Sattığı kumaşı geri almayan pazarcı vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 14:11

Sattığı kumaşı geri almayan pazarcı vuruldu

Haberin Devamı

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Erenler İlçesi'ndeki semt pazarında kumaş satan 24 yaşındaki Mehmet Balkır, aldığı kumaşı iade etmek isteyen müşterinin talebini kabul etmedi. Çıkan tartışmada Mehmet Balkır tabanca ile ateş açılması sonucu yaralanırken, pazarda bulunan 3 kişi baygınlık geçirdi.
Olay bugün öğle saatlerinde, Erenler Hacıoğlu Mahallesi'nde kurulan semt pazarında kumaşçıların bulunduğu sokakta meydana geldi. İddiaya göre kumaş satan Mehmet Balkır, aldığı kumaşı iade etmek isteyen müşterisinin isteğini kabul etmeyince tartışma çıktı. Kumaşı iade etmek isteyen kişi ile yakınları silah ve bıçaklarla pazara geldi. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada Mehmet Balkır, tabanca ile ateş açılması sonucu yaralandı. Pazardaki 3 vatandaş ise olayın şokuyla baygınlık geçirdi. Olay yerine kısa süre içinde çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Mehmet Balkır sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Baygınlık geçiren 3 kişi ise Toyotasa Acil Yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis görgü tanıklarının ifadelerini alırken, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!