Satmak istemiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Satmak istemiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2002 02:26

Hakan Ünsal, ‘‘G.Saray ‘Gel sözleşme yap, istediğin fiyata sezon sonu satalım' diyor. Peki şimdi niye bonservisimi düşük tutup satmıyor? Bonservisime 500.000 dolar yazsınlar imzayı atayım’’ dedi.

Yönetimi eleştirdi

Galatasaray’da yurt dışına transferi bir türlü netlik kazanmayan Hakan Ünsal, sarı kırmızılı yönetimi eleştirdi. Hakan ‘‘G.Saray'a para kazandırmak istiyorum, ama yöneticiler benim için yüksek bonservis bedeli istediklerinden transferim bir türlü gerçekleşmiyor’’ dedi.

Çok istiyorlar

‘‘Beni şimdi satmazlarsa, sezon sonu hiçbir takım bonservis bedeli vermeye yanaşmaz.’’ diyen Hakan, yönetici Abdürrahim Albayrak'la sürekli konuştuğunu, ancak bir sonuç alınamadığını belirtti. Hakan, Lens'in kendisi için 750.000 dolar önerdiğini ancak G.Saray'ın 1.5 milyon dolar istediğini belirterek şunları söyledi:

İmzalarım ama...

‘‘Bana şimdi de ‘Gel G.Saray'la sözleşme imzala, istediğin bonservis bedeline sezon sonunda seni satalım' diyorlar. Madem istediğim bonservis bedeline satacaklar, şimdi niye indirim yapıp satmıyorlar? Ben imzalarım, ama 500.000 dolar bonservis bedelini sözleşmeme yazdırırım, bunu kabul edecekler mi?’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!