Şaşkınım

Güncelleme Tarihi:

Şaşkınım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Yani bu Fener yok mu, bu benim sebeb-i hayatım Fener vallahi, billahi insanı deli eder. Hava sıcak da olsa, cehennem de olsa böyle muhteşem seyirciyi bulmuşun oyna be kardeşim! Neyin eksik, neden koşmuyorsun, niçin toplara pres yapıp, sahip olmuyor, tek pas yapıp rakibini bunaltmıyorsun.

Olmuyor, olmuyor ve F.Bahçeli futbolcular ne yazık ki, bu futbolu oynayamıyorlar. Hem de kendi sahası ve kendi seyircisi önünde böylesine avarya bir oyunla maç kazanacağını zannediyorsa aldanıyor Fenerli futbolcular. Yani Boliç'in devre sonlarında şahsi gayretiyle ve de muhteşem bir voleyle attığı gol olmasa anlatacak hiçbir şey yok. Anlayın Fener'in halini.

Yönetim şaşkın, taraftar şaşkın, herkes birbirine bakıp, ‘‘Biz bu filmi gördük, oyuncular aynı, senaryo aynı, figürasyon aynı, oyun aynı. Allah sonunu hayır etsin'' diyorlar.

Ah Fener'im ah. Yani kökten ve tecrübeli bir F.Bahçeli olmasam, canınıza okuyacağım. Ama neyse. 72'lik Bariç Efendi, ya sana ne demeli? Galiba sen de kocaman bir ‘‘hiç''sin. Öyle ya, haftalardır sözümona çalıştırdığın ve ezberlediğim dediğin takım hala ‘‘hop hop hop, al sana bir top'' sistemiyle oynuyorsa, işte o zaman yandı bu Fener.

Üstelik sen hala orta sahada tarzan Mustafa, sakat Kemalettin'den medet umup, Tarık ve Selahattin'siz oynarsan, Boliç'le Sabin İlie ileride çölde deve bekleyen bedevilere benzer. Hele Alman Erol'la 100 metreci atlet İlker'den pas beklerlerse, forvetten emekli olurlar. B.Saffet'i ne ben söyleyeyim, ne sen dinle.

F.Bahçe maçı kazandı, tebrik ederim. Ama bu maç daha ligin başı. Fener'in daha sayısız maçı var. Bu kadro ile bu Fener'in işi çok zor, çok... Allah kolaylık versin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!