Şaşkınım

Güncelleme Tarihi:

Şaşkınım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1998 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Hem de öyle şaşkınım ki, bunca emek, bunca uğraşının sonunda trilyonları harcamış bir Fenerbahçe'nin, kendi sahası ve taraftarı önünde oynadığı rezil futbola gel de şaşırma, gel de çileden çıkma kardeşim.

Her şey bir yana, şu takıma bakın. Artık isimlerini yazmaktan utandığım, geçmiş yılların bütün suçluları bu yılın ilk onbirinde. Yine ortalar nanay, yine gol adamlarına ara pasları şinanay. Utanma, arlanma da kalmamış bu topçularda.

Fenerbahçe'de bu işleri yapan adamları ben yıllardır tanıyorum beyler. Kabiliyetleri, kapasiteleri belli. Bunlar antrenman futbolcuları. Ve maalesef yıllar sonra yeni teknik direktör Löw'ü de kandırdılar. Yazık, çok yazık. ‘‘Yıllardır Fener'in orta sahası yok, bu takımın beli kırık, forvete top çıkmıyor’’ diye bas bas bağırıyoruz. Ama alem yine ol alem, Fener yöneticileri yine ol devran.

Maça bakıyorum, sen koskoca Fenerbahçe'sin, sahaya çıkmış, en büyük transferin Baliç'le de golünü çakıp, avantaj sağlamışsın. Arkasını getirip, gollerini sıralasana? Nerdeee, nerde o özlenen Fener nerde?

Vallahi, ‘‘Adam olacak takım ilk maçından belli olur’’ derler. Bu Fener, bu takımla, bu futbolu oynadığı sürece maçları kazansa da, kaybetse de kimseler kusura bakmasın sonu karanlıktır beyler. Dost acı söyler ama doğruyu söyler. Maçın galibi Cimbomluları daha candan kutlarım.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!