SASKİ Suya Kavuşturuyor

Güncelleme Tarihi:

SASKİ Suya Kavuşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:34

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü 2015 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla özellikle kırsal kesimde hizmet atağı başlattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü 2015 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla özellikle kırsal kesimde vatandaşları suya kavuşturuyor.
İlçelerde alt yapı çalışmalarını hızlandıran Samsun Büyükşehir Belediyesi 17 ilçeye bağlı 1233 mahalleyi şantiyeye çevirdi. Geçen yıl içerisinde 53 adet etüt çalışması yapıp 20 adet sondaj kuyusu açan SASKİ Genel Müdürlüğü bu yılda yatırımlarını üçe katladı. 2015 yılı içerisinde SASKİ toplamda 113 etüt projesi ile 75 adet sondaj kuyusu açtı.
Global içme suyu inşaatı işleri ile Samsun’un batı, doğu ve güney bölgelerinde içme ve kullanma suyu ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen SASKİ Genel Müdürlüğü, standartlara uygun, içilebilir nitelikte içme ve kullanma suyu temini için son teknolojik cihazlardan yararlanarak su kaynağı belirlenen yerlerde açılan su sondaj kuyuları ile su ihtiyacı olan mahallelerin içme ve kullanma suyu ihtiyacına kalıcı çözümler üretti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!