Sarp'ta dev dalgalar araçları yuttu

Güncelleme Tarihi:

Sarpta dev dalgalar araçları yuttu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 25, 2013 09:55

Artvin'in Hopa İlçesi Sarp Sınır Kapısı'ndaki boş alanda park halinde olan 12 araç dev dalgalardan denize sürüklendi, 3 arac kayboldu. Giresun’un Bulancak ilçesinde ise iskelede fotoğraf çekerken dalgaların denize savurduğu kişiye ulaşılamadı. Emniyet yetkilileri görgü tanığı 3 kişinin ifadesine başvurdu.

Haberin Devamı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan dev dalgalar Türkiye- Gürcistan arasındaki Sarp Sınır Kapısı’nda otoparktaki araçları denize sürükledi. Sınırın Türkiye tarafında bulunan deniz sıfır noktadaki boş araziye park edilen çoğu cip 12 araç, sabah saatlerinde dalgaların etkisiyle denize sürüklendi. Araçların 9’u vinç yardımıyla tekrar kıyıya çıkarılırken, 3 araç dalgalar arasında sürüklenip kayboldu.

VatandaÅŸlar, sınırda yeterli otopark alanı olmadığı için araçların denize kıyısındaki boÅŸ araziye bırakıldığını, yetkililerin otopark sorununa bir an önce çözüm bulması gerektiÄŸini söyledi. Â

DALGALAR ARAÇLARI YUTTU / FOTO GALERİ

Haberin Devamı

Bu arada Gürcistan tarafında da balık tutan bir kişinin dev dalgalarla denize sürüklenip kaybolduğu belirtildi. Gürcistan tarafında başlatılan arama kurtarma çalışmalarına Türk tarafından da izlenebildi.

 İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!