Sarp Levendoğlu ‘Hadi Be’ye Konuştu

Güncelleme Tarihi:

Sarp Levendoğlu ‘Hadi Be’ye Konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 11:50

Sunucu Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu oldu. 'Nereden Nereye' adlı komedi filmiyle seyirciyle buluşan Sarp Levendoğlu, canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyunculuğu Sette Yaşamak İstiyorum

 Sürekli benzer roller oynamanın oyuncuları sıktığını söyleyen Sarp Levendoğlu “Sürekli benzer şeyleri oynamak bir saatten sonra  sıkıyor. Beni hep kahraman rollerinde tercih ettiler. Bunu oynamam dediğim bir rol yok. Çünkü oyunculukla büyük bir beklentim yok. Oyunculuğu sette yaşamak istiyorum magazin kısmında değil” dedi.

 Bana Uygun At Bulamadılar

 Sokaktaki insanların kendisinin  oyuncu olmasaydı jokey veya iş adamı olabileceğini söylemesi üzerine Sarp Levendoğlu “ Benim için oyuncu olmasaydı iş adamı boksör jokey olurdu demiş insanlar. Ama bir film için bana Bulgaristan’da at bulamadılar. Sonra büyük bir at geldi oda koşamıyor” dedi.

 Dolma Sarıp, Döner Takabiliyorum

 Oyuncu olmasaydı aşçı olmayı çok istediğini söyleyen Sarp Levendoğlu “Oyuncu olmasam kesinlikle aşçı olurdum. Dolmada sarabiliyorum, dönerde takabiliyorum. Yemek olarak en çok döneri seviyorum. Bence döner insanlara bir armağandır. Ben Ankara’da yediğim dönerden sonra geçici körlük yaşıyorum en iyi dönercileri bilirim” dedi.

Haberin Devamı

 Somurtkan Değilim

 İnsanların kendisini ekranda çok somurtkan biri olarak gördüklerini söyleyen Sarp Levendoğlu “ Ben dışarda magazin kameraları karşısında çok rol yapabilen birisi değilim. Onu yapabilenler var ben onlar gibi değilim. Ondan somurtkan diyorlar bana” diye konuştu.

 Artık Kabulleniyorsun

 30 yaşından sonra bazı olayları tecrübe ettiğini ve olgun karşıladığını söyleyen Sarp Levendoğlu “ 30 yaşından sonra insan hayatı tecrübe ediyor ama büyük bir ermişlik olmuyor. Daha sakin ve olgun karşılıyorsun kabulleniyorsun bazı olayları” dedi.

 Yüksekten Düşme Korkum Var

 Ekstrem sporları yapmayı sevdiğini ancak bir yerden aşağıya atılma korkusu olduğunu söyleyen Sarp Levendoğlu “ Ekstrem sporları yapıyorum. Ayrıca Wings süit’te yapmak isterim ama bir yerden aşağıya atılmak korkum var. Rüyalarımda daha çok oluyor. Gökdelenden atılıyor gibi oluyorum” dedi.

 Metroseksüel Değilim

 Makyaj yaptırmayı sevmediğini, temiz ve titiz biri olduğu için çok duş aldığını söyleyen Sarp Levendoğlu “ Sette makyaj yaptırmayı sevmiyorum. Kaş aldırmıyorum. Kesinlikle metroseksüel değilim. Temiz ve titiz olmayı seviyorum. Sürekli duş alıyorum ve parfümleri çok seviyorum” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!