Sarkozy’nin gazeteci sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

Sarkozy’nin gazeteci sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2005 00:00

BİRKAÇ ay önce sekiz yıllık karısı Cecilia tarafından başka bir erkek için terkedilen Fransa İçişleri Bakanı Nicolas Sarkozy’nin muhafazakar Le Figaro Gazetesi’nden bir muhabirle birlikte olduğu ileri sürülüyor. France Soir Gazetesi, ‘Sarkozy, Cecilia sayfasını çevirdi, şimdi Anne Fulda ile birlikte yaşıyor’ diye yazdı.

Haziran ayına kadar Elysee Sarayı’nda yapılan basın toplantılarına da katılan Anne Fulda, ortaboylu, sarışın, ciddi, çok az gülen ve işini çok iyi yapan tipik bir Fransız kadını olarak dikkat çekiyor. Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac’ın yabancı ülkelere yaptığı seyahatlerde çok samimi olduğu birkaç kadın gazeteciyle grup oluşturan Anne Fulda, mesafeli kişiliğiyle tanınıyor. Fulda, gazetesi adına aynı zamanda iktidardaki Cumhuriyet için Halk Hareketi’nin (UMP) lideri olan Sarkozy’yi izlemekle de görevli.

France Soir’a göre Sakrozy ile Fulda’nın birlikteliği herkes tarafından bilinen bir ‘sırra’ dönüşünce, gazete genç kadını başka bir bölüme yönlendirdi. Birkaç gün önce Libya yolculuğu sırasında bu beraberlik gündeme geldiğinde Sarkozy, ‘Televizyonların akşam haberlerine çıkıp bütün Fransa’ya, ‘hayatıma yeni bir kadın girdi, şimdi o kadınla yaşıyorum’ diye ilan etmemi beklemiyorsunuz herhalde’ diye tepki vermişti.

Sarkozy’nin kendisine yakın iki gazeteciye en çok korktuğu şeyin sevgilisi Anne Fulda’nın fotoğraflarının, gazete ve dergilerde yayınlanması olduğunu söylediği belirtilirken, France Soir, çifti Paris’in göbeğinde alışveriş yaparken gösteren karelerin yakında yayınlanabileceğini yazdı.

Paris-Match karısını böyle yakalamıştı

2007 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen Sarkozy, geçen Mayıs ayında 8 yıllık eşi Cecilia ile problem yaşadıklarını ve evliliklerinin zorda olduğunu açıklamıştı. Paris-Match dergisi Cecilia’yı reklamcı sevgilisi Richard Attias ile New York’ta yakalamış, Sarkozy çiftinin boşanma hazırlığında olduğu iddia edilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!