Şarkılar Spotify’dan bu kez “aşıklar” için geliyor

Güncelleme Tarihi:

Şarkılar Spotify’dan bu kez “aşıklar” için geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 09:30

Tutkunun dorukları ya da çocuk gibi heyecanlar, belki bir yasak aşk belki en masum en naif hisler... Aşkı kalıplara sokmak zor ama şarkılar her zaman her halinde bu duygunun en büyük yoldaşı. Spotify bu kez de aşıklar için derledi. İşte Sevgililer Günü için Spotify’dan Türkçe aşk şarkıları!

Haberin Devamı

Aşkın da aşkı dile getirmenin de bin bir yolu var. Müzik nasıl ruhun aynasıysa aşkı dile getirmenin, aşkı yaşamanın da belki en güzel en etkili yolu. Tam da bu nedenle Spotify, aşkın en güzel hallerini içeren ve gerek sevgiliden gerek aşkın sahibinden o çok sevilen kişiye söylenen Türkçe aşk şarkılarını Sevgililer Günü için derledi. İster bir playlist yapın ister içinden bir şarkı seçin ama bu 14 Şubat’ta aşkınızı anlatmak için bir şarkı seçmeyi unutmayın!

Bülent Ortaçgil:  Eylül Akşamı

Sezen Aksu:  Her Şeyi Yak

Duman: Senden Daha Güzel

Hüsnü Arkan & Birsen Tezer: Hoş Geldin

Oya Bora: Sevme Zamanı

Cem Karaca: Islak Islak

Teoman: Bana Öyle Bakma

MFÖ: Sarı Laleler

Yeni Türkü: Yağmurun Elleri

Fikret Kızılok: Farketmeden

Mabel Matiz: Gel

SPOTIFY HAKKINDA

Spotify, 30 milyonun üzerinde içeriğe erişim sağlayan, ödüllü dijital müzik hizmet platformudur. Herkese, diledikleri yer ve zamanda müzik erişimi sağlama hedefi ile hareket eden Spotify, müzik içeriklerini keşfetme, yönetme ve paylaşma fırsatı sunarken, sanatçıların da bu içeriklerden haklarını almalarını sağlamaktadır. 60 ülkede 100 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı olan Spotify’in 40 milyonun üzerinde ücretli üyesi bulunmaktadır. 2008 yılında İsveç’te kuruluşundan bu yana içerik sahiplerine 5 milyar dolar üzerinde aktarım sağlayan Spotify, Avrupa’nın ikinci en büyük dijital müzik ciro kaynağı ve dünyanın en büyük ve başarılı müzik dinleme hizmet sağlayıcı konumundadır. Ayrıntılı bilgi için www.spotify.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

 

BAKMADAN GEÇME!