Şarkıcı soyununca çevirmen de soyundu

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı soyununca çevirmen de soyundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2016 14:47

Eurovision Şarkı Yarışması İsveç finallerine ilginç bir olay damga vurdu. Sahnede şarkıcı soyununca işaret dili çevirmeni de soyundu

Haberin Devamı

İsveç’in başkenti Stockholm’deki finallerde şarkıları işaret diliyle işitme engelli izleyicilere aktaran Romel Belcher finalistlerden Samir & Viktor ikilisi soyununca kendisi de soyundu.

Samir & Viktor ikilisi, şarkının sonunda soyunmalarına rağmen 12. sırada sonuncu olabildi.



Geçen yıl da yine İsveç Televizyon kanalı SVT’nin işaret dili çevirmeni Tommy Krongh ‘’Heroes’’ adlı şarkının çevirisindeki hareketleri ile uluslararası alanda internet fenomeni olmuştu.

İSVEÇ’İ EUROVİSİON’DA FRANS JEPPSSON TEMSİL EDECEK

Haberin Devamı

İsveç’in başkenti Stockholm’de bu sene 61.’si yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsveç’i 17 yaşındaki lise öğrencisi Frans Jeppsson temsil edecek.

Şarkıcı soyununca çevirmen de soyundu

İsveç adına yarışmaya katılacak şarkıyı belirlemek için dün akşam yapılan İsveç finallerinde Frans Jeppsson’un seslendirdiği ‘’If I were sorry’’ isimli şarkı toplam 156 puan alarak, finalleri 14 Mayıs’ta yapılacak yarışmada İsveç’i temsil etmeye hak kazandı.

Haberin Devamı


İsveç adına finallere katılacak şarkının seçiminde ilk kez müzik ile uğraşan kişilerden oluşan 12 ülkenin jürisi de oy kullanarak İsveç’in adayının seçilmesinde etkili oldu.

Frans Jeppsson aldığı birincilikle şimdiye kadar İsveç adına Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsveç’i temsil edecek en genç şarkıcı unvanını da kazanmış oldu.

BAKMADAN GEÇME!