Şarkıcı ile radyocu nikah masasında

Best FM’in başarılı radyo programcısı Rıza Esendemir ile pop müziğin genç seslerinden Yeşim Vatan, önceki gün Şişli Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

Gelinin şahitliğini sınıf arkadaşı Yonca Calkı yaparken, damadın şahitliğini de Best FM’in sahibi Emrah Hattat üstlendi.

Mankenlerin aşkı

Ebru Güzel ile Alican Duran’ın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermişti. Matbaacı sevgilisinden evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan manken, geçtiğimiz gece sürpriz bir isimle ortaya çıktı. 2005’in en rağbet gören erkek mankenlerinden Tolgahan Sayışman’la Kuruçeşme Reina’da eğlenen Güzel, gece kulübünü yine onunla birlikte terk etti.

Mutluluğu bulmuş

Güzide Duran, önceki akşam sevgilisi Moris Kohen’le Ortaköy’deydi... Uğruna Amerika’daki yaşamını bırakıp, top model olma fırsatını tepip Türkiye’ye döndüğü aşkıyla geç saatlere kadar Blackk’te eğlenen mankenin keyfinin yerindeydi.

Lerzan’ı bara almadılar

Lerzan Mutlu, önceki akşam kız arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy’deki Blackk Bar’a gitti. Ancak sadece kapısını görebildi! Görevlilerin bardaki yoğunluğu bahane ederek içeriye almadıkları Mutlu, duruma bir hayli bozuldu ve "İstanbul’da eğlence yeri mi yok" diyerek rotasını Reina’ya çevirdi.

Akmerkez’de karşılaştılar

Galatasaraylı eski yöneticiler Ali Dürüst ve Mehmet Cansun, önceki akşam Akmerkez’de buluştu. Sohbetlerinin ana konusu da elbette Galatasaray’dı... Efes Pilsen’in patronu Tuncay Özilhan ile oğlu İzzet’in de sonradan dahil olduğu sohbet son derece neşeli geçti.

Eve geç kalmak istemiyor

Gamze Özçelik ile sevgilisi Mehmet Mutlu, önceki akşam Ortaköy’deki Blackk adlı kulübe gitti. Arkadaşları Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran’la bu mekanda buluşan Özçelik, eğlencenin sürmesine aldırmadan erken saatte oradan ayrılıp evine dönmeyi tercih etti.

Arto’da ev hali

Etiler Gazeteciler Sitesi’nde oturan Demet Akalın ile sevgilisi Oğuz Kayhan, önceki akşam aynı semtteki Angel Bar’a giderek Arto’yu izledi. Arto’nun şarkıları eşliğinde eğlenmenin evde otururlarken akıllarına geldiğini söyleyen çift, belli ki üzerlerini değişmeye bile gerek duymamıştı! Özensiz ev kıyafetleriyle mekana giren ikili, meraklı bakışlara aldırmadan eğlenmeye baktı.
Yazarın Tüm Yazıları