Şarkıcı Demet Aktaş: Yeni imajımı Ozan Doğulu belirledi

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Demet Aktaş: Yeni imajımı Ozan Doğulu belirledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 13:58

Şarkıcı Demet Aktaş: Yeni imajımı Ozan Doğulu belirledi

Haberin Devamı

Orhan SENCER / İSTANBUL, (DHA) - İLK albümü "Yol Ver" ile başarılı bir çıkış yapan Türk pop müziğinin renkli isimlerinden Demet Aktaş, yeni single’ı “O Kedi”yi müzikseverlerle buluşturdu.
Sözleri Ayşen Şimşekyay'a, müziği Kemal Şimşekyay ve düzenlemesi Ozan Doğulu'ya ait, vokal koçluğunu Cihan Okan'ın yaptığı Demet Aktaş’ın yeni single’ı “O Kedi”, DGL & DMC etiketiyle dijital müzik platformlarında yayımlandı.


"YENİ İMAJIMI OZAN DOĞULU BELİRLEDİ"
Müzik dehasına hayran olduğu Ozan Doğulu ile ortak bir çalışmada yer almanın kendisinin en büyük hayallerinden biri olduğunu söyleyen Demet Aktaş, "Bir sabah saat 05.00 civarında Ozan Doğulu ve Cihan Okan beni arayıp, ‘Stüdyoya gel çabuk, şarkı bitti. Çok eğleniyoruz’ dediler. Ben de gittim ve çok güzel olmuştu. 6 ay süren çalışmamız sonucunda Ozan, Kıbrıs’ta çıktığı bir mekanda ilk olarak şarkıyı kendisi çaldı ve ben de söyledim. Gelen tepkilere inanamadık. Şarkıyı ilk defa duymalarına rağmen insanlar sarkıya eşlik etti. ‘O kedi buraya gelecek’ bölümü insanlara tanıdık ve sıcak geldiği için hemen herkes adapte oldu ve bu bizi çok mutlu etti. Yani şarkımızı önce test ettik, sonra video klibini çektik” dedi.
Aktaş, yeni imajından albüm kapağına kadar her detayı Ozan Doğulu ile birlikte karar verdiğini de söyledi.
Hareketli sahneler ve dansçıların güçlü koreografilerinin yer aldığı "O Kedi" şarkısının video klibini ise Murad Küçük çekti.

(Fotoğraf)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!