Şark köşelerine olan ilgi azalmıyor

Güncelleme Tarihi:

Şark köşelerine olan ilgi azalmıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 10:59

Şark köşelerine olan ilgi azalmıyor

Haberin Devamı

DERİNCE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, şark köşesi ustası Hamza Polat, şark köşelerinin popülerliğini yitirmediğini, evlerinde otantik bir ortam yaratmak isteyenlerin şark köşesi yaptırdığını söyledi.

Modern ve klasik koltuk takımları her yıl yeni modelleriyle mağazalarda yerini bulsa da, kullanıcılar evlerinde salon ve misafir odalarında, balkonlarında farklı bir tasarım hazırlamak için şark köşesini tercih ediyor. Şark köşesi ustası Hamza Polat, şark köşelerine insanların yoğun bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Müşterilerimiz evlerinde klasik koltuk takımları yerine daha farklı bir ev mobilyası arayışına giriyor. Kimisi paletlerin üzerine minder koyarak palet sedir takımı yaratmak, kimisi yer minderleri ile otantik bir ortam hazırlamak için bizlere geliyor. Evlerine şark köşesi yaptığımız müşterilerimize misafirliğe gidenlerde şark odası dekorasyonu gördüklerinde hoş, sıcak bir ortam olduğunu belirterek onlarda yaptırmak için bizlere geliyor" dedi.

Hamza Polat son yıllarda modern şark köşelerinin çok popüler olduğunu belirterek, "Klasik şark köşesi modellerinin yanında, son yıllarda modern şark köşeleri de çok popüler. Klasik modeller, sedir üzerine halı yada kilimden yapılmış ve genellikle sırt kısımlarında ot, saman yada kamış gibi malzemeler kullanılmış şark köşeleridir. Fakat yeni trendlerin ahşap kısımlarında gümüş ve altın varaklar yer alıyor. Ot ve saman yerine ise sünger kullanıyoruz. Bu ürünlerimiz eskiye oranla daha konforlu. Desen konusunda oldukça geniş bir yelpazemiz bulunuyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!