Şarjı bir yıl tükenmeyen akıllı saat!

Güncelleme Tarihi:

Şarjı bir yıl tükenmeyen akıllı saat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 06:57

Akıllı saatlerin en büyük sorunların biri şüphesiz her gün ya da gün aşırı şarj etme zorunluluğumuzun olması. Peki size bir yıla kadar bataryası dayanan bir akıllı saatten söz etsek?

Haberin Devamı

Akıllı saatlerin en büyük dezavantajı olan kullanım süresi, şirketlerin en büyük yarış alanı oldu desek yanılıyor olmayız. Bu bağlamda Misfit Command tek şarjla 1 yıl kullanım ömrü vadediyor. Akıllı saat sektöründe rekabet gittikçe kızışırken her üretici farklı bir alanda iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Misfit’de akıllı saat sektöründeki iddialı markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin son akıllı saati ise tek şarjla 1 yıl kullanım ömrü sunmasıyla farklılaşıyor.

Şarjı bir yıl tükenmeyen akıllı saat

Akıllı saatlerde bataryayı en çok harcayan ekran ve nabız ölçer gibi özelliklerden mahrum olsa da akıllı saat fonksiyonlarına sahip. Saatin alt kısmında konumlandırılan yine analog olan kısımda günlük hedefiniz, alarm, bildirimler, 2. bir zaman dilimi ve takvim için küçük ibareler yer alıyor.

Haberin Devamı

Titreşim sayesinde kullanıcısını uyarabilen hibrit saat, çağrı, mesaj veya e posta bildirimlerini iletebiliyor böylece. Üzerinde iki farklı buton yer alan Misfit Command, programlanabilir butonu sayesinde isterseniz müzik çaları kontrol imkanı sunuyor isterseniz de fotoğraf çekmeniz için deklanşör görevi görüyor.

Şarjı bir yıl tükenmeyen akıllı saat

50 metreye kadar su geçirmez olan hibrit akıllı saat, uyku takibi de yapıyor. Dört farklı renk seçeneğine sahip olan Command, üç farklı renk kombini ve paslanmaz çelik kayışa sahip bir seçenek sunuyor. Kayışların değiştirilebilir 20 mm’lık standart kayış olduğunu da belirtelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!