Sarısu ve Finike Kadınlar Plajı bayramda hizmette

Güncelleme Tarihi:

Sarısu ve Finike Kadınlar Plajı bayramda hizmette
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 15:59

Sarısu ve Finike Kadınlar Plajı bayramda hizmette

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi açtığı Sarısu ve Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı, 15 Haziran'da kapılarını açıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sarısu Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, butik, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. Kadınların ücretsiz kullanabileceği tesiste 1100 şezlong sahile yerleştirildi. Sarısu Kadınlar Plajı 15 Haziran Cuma Ramazan Bayramı'nın ilk günü kadınların hizmetinde olacak.

SPOR HOCASI EŞLİĞİNDE ÜCRETSİZ SPOR

Sarısu Kadınlar Plajı'nda, kadınlar, haftada 3 gün 10.00-12.00 saatleri arası spor hocası eşliğinde spor yapma imkanı bulacak. Plaj alanı içinde ayrıca, açık fitness alanı ve basketbol sahası yer alıyor. Kadınların 08.00-19.00 saatleri arasında kullanabileceği Kadınlar Plajı saat 19.00'dan sonra ailelere hizmet verecek.

FİNİKE KADINLAR PLAJI DA AÇILIYOR

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı, Kumluca ve Demreli kadınların da faydalanacağı, Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'nın da Ramazan Bayramı'nın birinci günü hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Sarısu ve Alanya Aysultan Kadınlar plajının ardından 3'üncü kadınlar plajını Finike'de hayata geçirdiklerini belirten Başkan Türel, Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'nı 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceğini söyledi.

Finike Kadınlar Plajı'na saat 07.00 ile 19.00 arasında saatte bir Turunçova ve Hasyurt'tan ücretsiz servis kaldırılacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!