Sarımsaklı Plajı'nda şezlong operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Sarımsaklı Plajında şezlong operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 18:06

Sarımsaklı Plajı'nda şezlong operasyonu

Haberin Devamı

Tuncel YILMAZ / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)  - BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri bu sabah, Ayvalık İlçesi'ndeki Sarımsaklı Plajı'nda şezlong ve şemsiye dentimi yaptı.
Ayvalık İlçesi'nde yer alan, 14 kilometre uzunluğuyla Aden Kumsalı'ndan sonra dünyanın 2'inci en büyük plajı olarak kabul edilen Sarımsaklı Plajı bu sabah denetlendi. Halka açık plajdaki bazı girişimcilerin, aldıkları izinleri aşarak, plaja fazladan şezlong ve şemsiye koyarak halkın denize girmesini engellediği yönünde şikayetleri üzerine kontrollerin yapıldığı belirtildi. Denetimlere, polis çevik kuvvet ve jandarma ekipleri de destek verdi.
FAZLALIKLAR KALDIRILDI
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesindeki Ayvalık, Edremit, Bandırma, Burhaniye, Gömeç gibi ilçelerden gelen 100'ü aşkın zabıta personelinin yanı sıra iş makinelerinin de katıldığı operasyonda, kumsalı işgal eden şezlong ve şemsiyeler kaldırıldı.
Sarımsaklı Plajının, mavi bayraklı kısmı ile Vilayetler Hizmet Birliği tesislerine kadar uzanan yaklaşık bir kilometrelik alanda yüzlerce şemsiye ve şezlong kaldırılması vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!