Sarıçam'da budama kursu

Güncelleme Tarihi:

Sarıçamda budama kursu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 13:57

ADANA'nın merkez Sarıçam İlçe Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 'Yüksek verimlilik ile doğru budama ve aşılama kursu' açıldı.

Haberin Devamı

Sarıçam Belediyesi nikah salonundaki açılış törenine katılan Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Halit Boz, kursa katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu söyledi. İlçedeki üreticilerin ihtiyacı dikkate alınarak böyle bir eğitim çalışması başlattıklarını belirten Boz "Sarıçam ilçesinde budama zamanı işi bilen kişi olmaması nedeniyle dışarıdan gelenler bu işi yapıyorlardı. Bu kursların ardından ise artık dışarıdan kimse gelip budama işimi yapmayacak" dedi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı eğitim seminerine belediye daire müdürleri Ömer Keleş, Şükrü Gedik, Şükrü Adamhasan, Mehmet Öz, Hüseyin Ünal, Şeref Aykul ile Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden Prof. Dr. Ali Küden, Prof. Dr. Ayzin Küden, Prof. Dr. Semih Tangolar, Prof. Dr. Serpil Tangolar, Doç. Dr. Bilge Yıldırım, Dr. Emine Tanrıver, Dr. Burhan İmrak, Uzman Kadir Sarıer ve kursiyerler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!