Karanlık odaya kilitlemişler

Güncelleme Tarihi:

Karanlık odaya kilitlemişler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 13:28

Almanya’nın Hamburg kentindeki olimpiyat köyünde, tam bir skandal yaşandı. İki milli sporcu 14 yaşındaki başka bir sporcuya aylarca kötü davranıp taciz etti.

Haberin Devamı

GENÇ yetenek olarak keşfedilen 14 yaşındaki badmintoncu, eğitim için Hamburg’daki olimpiyat köyüne alındı. Burada biri 18 yaşında milli yüzücü diğeri ise 19 yaşında milli badmintoncu iki sporcuyla tanışan genç sporcu için kabus dolu günler de böylece başlamış oldu. İki milli sporcu aylarca kendisine kötü davrandı. Odalarını zorla toplattırdı, toplamak istemediğinde ise düzenli olarak dayak yedi.

KAMERAYA KAYDETTİLER

14 yaşındaki sporcu maçlara gittiğinde ise iki milli sporcu onun odasına ve yatağının üzerine çöplerini döktü. Zaman zaman genç sporcuyu karanlık odaya kilitlediler. ‘Büyük usta ve sayın’ demediği zamanlarda da kendilerinden dört yaş küçük sporcuyu dövdüler. Aşağılayıp kameraya kaydettiler, görüntüleri olimpiyat köyündeki diğer sporculara izlettiler. İçki içmeye zorladılar. Sarhoş edip görüntülerini kaydettiler. Tacizde bulundular.

Haberin Devamı

AİLESİ FARK ETTİ

Tüm bu yaşananlar ise 14 yaşındaki sporcunun ailesinin, çocuklarının vücudundaki morlukları fark etmesiyle ortaya çıktı. Aile durumu savcılığa bildirdi. Bunun üzerine savcı, 18 yaşındaki milli yüzü hakkında soruşturma açtı, 19 yaşındaki badmintoncu hakkında ise inceleme başlattı. İki saldırgan milli sporcu olimpiyat köyünden gönderilirken, genç sporcu ise olimpiyat köyünde çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!