Saray Yüzme Havuzu'nda dış cephe kaplaması 

Güncelleme Tarihi:

Saray Yüzme Havuzunda dış cephe kaplaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 10:40

Saray Yüzme Havuzu'nda dış cephe kaplaması 

Haberin Devamı

PURSAKLAR(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Pursaklar İlçe Belediyesi'nin Saray Mahallesi'nde inşa ettiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının dış cephe kaplaması başladı.
Saray Mahallesindeki Kaymakamlık binasının yanında yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatına yaz mevsiminde hız verildi. Selçuklu ve Türk mimarisi ile tasarlanan ve Kaymakamlık binası ile bölgeye yeni bir siluet kazandıran yüzme havuzu 4 kat olarak inşa ediliyor.  İçerisinde; asansör, bay-bayan spor salonu-fitness salonu, kafeterya, 240 kişilik seyirci kapasiteli 1 adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1 adet antrenman havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 2 adet sauna- buhar odası, giyinme ve soyunma kabinleri, duş ve lavabolar, 11 adet sınıf/kurs odası, 4 adet idari ofis, 1 adet sağlık odası, 1 adet antrenör odası yer alacak. Ayrıca 69 araçlık açık otoparkı bulunan bu proje Selçuklu-Türk mimari motifleriyle tasarlandı. 
Projenin hayata geçmesiyle ilçedeki önemli sportif ihtiyaçlara cevap vermesi bekleniyor. İnşaatı devam eden Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin öngörülen sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!