Saray Esnaf Ve Sanatkarlar Odasından Esnafa Bin Bayrak

Güncelleme Tarihi:

Saray Esnaf Ve Sanatkarlar Odasından Esnafa Bin Bayrak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:59

BAYRAK DAĞITAN ESNAF VE SANAKARLAR ODASI ÜYELERİ VE BAYRAK ALAN ESNAF

Tekirdağ’ın Saray ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.
’Bayraksız İşletme Kalmasın’ parolası ile yola çıkan Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçe merkezindeki ve ilçe merkezine uzak mahallelerde bulunan esnafa Türk bayrağı dağıttı.
Cumhuriyet Bayramı öncesi Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası yetkilileri tarafından gerçekleştirilen bayrak dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gerçekleştirdiği organizasyondan dolayı Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı tebrik eden vatandaşlar ve esnaf, dağıtılan bayrakları evlerine ve iş yerlerine astı.
Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası çalışanları tarafından iki gün boyunca gerçekleştirilen çalışmalar ile ilçe genelinde bine yakın bayrak dağıtımı gerçekleştirildi.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Cumhuriyet değerlerini kendilerine ilke edindiklerini belirten Başkan Özen, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutlamalarında bayrağı olmayan esnafımız kalmasın. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından ilçenin her noktasında Türk Bayrağının yer almasına katkıda bulunmak için ilçemizdeki esnaflarımıza bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu adına bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!