Sarajevo, Galatasaray'ı bekliyor!

Güncelleme Tarihi:

Sarajevo, Galatasarayı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 16:56

Galatasaray ile FK Sarajevo, milli takım arasında Bosna Hersek'te 14 Kasım Cumartesi günü saat 19.30'da bir dostluk maçı yapacak.

Haberin Devamı

Bordo beyazlı kulübün 70. yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilecek organizasyon öncesi Sarajevo kentinde büyük bir heyecan hâkim...

Bosna Hersek Ligi'nde geride kalan 15 haftada 4. sırada yer alan son şampiyon FK Sarajevo'nun yetkilileri, Galatasaray'ı ağırlayacakları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Sarajevo, Galatasarayı bekliyor

FK Sarajevo Kulübü'nün Halkla İlişkiler ve Medya Sorumlusu Mirnel Memiç, "Galatasaray'a, misafirperverliğimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz. Kulübümüz adına, onlar gibi bir dünya deviyle maç yapacak olmak gurur verici bir olay" diye konuştu.

HER ZAMAN GELSİNLER
Mirnel Memiç, "Galatasaraylı taraftarları şehrimize bekliyoruz. Yalnızca bu maç için değil, normal zamanlarda da Sarajevo'ya, Bosna Hersek'e gelsinler. Her zaman, yanımızda yerleri var" ifadelerini kullandı.

Sarajevo, Galatasarayı bekliyor

FK Sarajevo, Galatasaray heyecanını 7'den 77'ye yaşarken, kulübün en küçük taraftarı Dzani de Galatasaray için sabırsızlanıyor.

Haberin Devamı

Takımının ilk maçına 3 yaşındayken giden Dzani, adeta FK Sarajevo Kulübü'nün maskotu gibi... Şimdi 8 yaşında olan Dzani ile geçtiğimiz yıllarda FK Sarajevo arasında 'taraftarlık kontratı' imzalandı.

Sarajevo, Galatasarayı bekliyor

Aynı zamanda kulübün altyapı futbolcularından biri olan ve gelecek vaad eden Dzani de, Galatasaray hakkında bilgisi olduğunu ve maçı heyecanla beklediğini söyledi.
Sarajevo, Galatasarayı bekliyor

FK Sarajevo marşları ile maçlarda bir amigo gibi tribünleri coşturan minik Dzani, Galatasaray ile FK Sarajevo arasındaki 'en minik elçi' olacak.
Sarajevo, Galatasarayı bekliyor
KOREOGRAFİ HAZIRLIĞI
FK Sarajevo Kulübü'nün taraftar grubu Horde Zla (Şeytanın Ordusu) Galatasaray maçı ve 70. yıl dönümleri için koreografi hazırlığı yapıyor.

Haberin Devamı

Taraftar grubunun liderleri, Galatasaray'ı en iyi şekilde ağırlamak için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Karşılaşma, 14 Kasım Cumartesi günü Hayat TV'den şifresiz olarak izlenebilecek.

Bosna Hersek kanalı olan Hayat TV, Türksat veya herhangi bir dijital platformda yayın yapmazken, mücadeleyi izlemek isteyenlerin uydu alıcılarına Hayat TV'nin frekans bilgilerini girmesi gerekiyor.

Hayat TV'nin frekans bilgileri:

Frekans: 12523
Polarizasyon: Dikey (V)
Sembol Oranı: 22500
FEC: 2/3

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!