Şantajla 2 kadını fuhşa zorlayan sahte ’emekli albay’ tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Şantajla 2 kadını fuhşa zorlayan sahte ’emekli albay’ tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 14:04

BODRUM’da, kendisini ’emekli albay’ olarak tanıtan S.B. (48), çıplak fotoğraf ve görüntülerini çekip, şantaj yaparak fuhşa zorladığı iddia edilen 2 kadının şikayeti üzerine gözaltına alınıp, tutuklandı.

Haberin Devamı

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçen hafta başvuran L.S. (32), kendisini ’emekli albay’ olarak tanıtan sevgilisi S.B.'nin çıplak fotoğraf ve görüntülerini çekerek, şantajla fuhşa zorladığını ileri sürüp, şikayetçi oldu. L.S., ifadesinde, "Mutlu bir hayat kurmak istiyordum. Kendisini bana emekli subay olarak tanıtıp, önce çok güven verdi. Bir süre sonra zevk için yatak odasında fotoğraf ve görüntülerimi çektiğini söyleyince şoke oldum. Tepki gösterdim. Meğerse bu görüntüleri çekme niyeti başkaymış. Hayatımın kabusunu yaşadım. Bana başka erkeklerle para karşılığı birlikte olmamam halinde bu görüntülerimi sosyal medyadan paylaşacağını söyledi. Dediklerini yapmamam halinde bana şiddet uygulayacağını söyleyip, tehdit etti. Hayatım tehlikede. Beni erkeklere pazarlamaya başladı. Bu iğrenç hayata daha fazla dayanamadım. Ne olur beni bu adamdan kurtarın" dedi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürürken, B.'nin ilişki yaşadığı M.K. de kendisine çıplak fotoğraf ve görüntüleriyle şantaj yaptığı iddiasıyla şüpheli hakkında şikayetçi oldu.

Şikayetler üzerine harekete geçen polis, dün şüpheli Süleyman B.'yi evinde yakalayıp, gözaltına aldı. S.B.'nin evindeki aramada, çok sayıda hafıza kartı, kadınların çıplak görüntü ve fotoğrafları, dizüstü bilgisayar, sahte olduğu anlaşılan dolar ve Euro’lar ile farklı tiplerdeki bıçaklar ile kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, ’fuhşa zorla teşvik ve aracılık’ suçlarından tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!