'Şanssızlığımı kırdım'

Güncelleme Tarihi:

Şanssızlığımı kırdım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2009 11:11

Sivasspor'un golcü futbolcusu İbrahim Şahin, uzun zamandır gol atamadığını dile getirerek, “Şanssızlığımı kırdım. İlk yarı rakibin hatalarını iyi değerlendirdik. Saha şartları çok ağırdı. Son dakika galibiyetiyle yukarılardan kopmadık” dedi.

Haberin Devamı

MAÇTAN NOTLAR

-Futbol Federasyonu'nun vermiş olduğu 3 aylık hak mahrumiyeti cezası biten Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, başkan olarak takımını ilk defa tribününden izledi.
-Sarı-lacivertli kulübün yeni teknik direktörü Fransız Roger Lemerre'in de yeni takımını locadan izlediği ve sık sık notlar aldığı görüldü.
-Maçın ilk yarısının son dakikalarından Ankaragücü taraftarı arasında çıkan arbedede, bazı taraftarlar basın tribününe girdi. Olaylar sırasında bir kaç taraftarın yaralandığı görüldü. Arbede çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi.
-Karşılaşmanın devre arasında Ankaragücü taraftarlarının bir bölümü Ahmet Gökçek başkanlığındaki yönetimi istifaya davet ederken, bir bölümü de Ahmet Gökçek'e destek verdi.
-Karşılaşmanın ikinci yarısı başlamak üzereyken, Ankaragücü tribünlerinden çıkan bir taraftar, orta sahaya koştu. Taraftar, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!