Şanlıurfaspor'da lideri devirmenin mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfasporda lideri devirmenin mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 18:40

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da, kulüp ikinci başkanı Reşit Akıl, lig lideri Kayseri Erciyesspor karşısında çok iyi mücadele ederek galip gelmeyi başardıklarını söyledi.

Akıl, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu'nun istifasının ardından yönetim ile bir toplantı yaptıklarını ve bundan sonraki maçlarda takımın iyi neticeler alması için çaba harcadıklarını kaydetti.

Bunun sonucunda futbolcularının, lider Kayseri Erciyesspor maçında beklenen 3 puanı almayı başardığını aktaran Akıl, şöyle devam etti: “Hafta içinde futbolcularla sürekli görüşüp güven verdik. Konya maçının primlerini ve bazı futbolcularımızın acil ödemelerini aramızda paylaşarak ödedik. Sporcularımızı bu şekilde Kayseri Erciyesspor maçına motive etmeye çalıştık. Futbolcularımız ve hocamız bize verdikleri sözü yerine getirdiler. Lig lideri karşısında sahamızda çok iyi mücadele ederek galip gelmeyi başardık. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.”

Reşit Akıl, yönetimdeki istifaların ardından takımın geleceğiyle ilgili Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı yaptıklarını, ancak henüz kongre kararı alınmadığını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!