Şanlıurfaspor'da istifalar

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfasporda istifalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 12:52

- Kulübün 2. başkanı Süt, 2 yönetim kurulu üyesi ve bir yedek üye görevlerinden ayrıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un 2. başkanı Kemal Süt ile yönetim kurulu üyeleri Kadir Kılıçoğlu ve Oktay Doğan, görevlerinden istifa etti.

Süt, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün içinde bulunduğu başarısızlığa rağmen takımlarına destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Teknik direktör Tugay Kerimoğlu ve sportif direktör Sedat Yeşilkaya'nın takıma zarar verdiğini ileri süren Süt, şu ifadeleri kullandı:

"17 maçta sadece 2 galibiyet alınabilmesine rağmen Şanlıurfaspor'un içinde bulunduğu zor günleri de göz önünde bulundurarak susarak takımımıza destek olmaya devam ettim. Boluspor karşılaşması sonrası ilk günden bizimle birlikte yürüyen şanlı taraftarımıza ve yerel basınımıza yapılan çirkin davranışları, bu şehrin evlatlarına yapılan saygısızlığı asla kabul edemem. Hiç kimse Şanlıurfaspor'dan büyük değildir ve maaşını bu kentten alan maaşlı elemanların Urfalılara hakaret etmesi benim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Ayrıca mevcut durumdan Şanlıurfaspor'un daha fazla zarar görmemesi adına detaylı açıklamalarımı sezon sonunda yapacağımı bildirerek, üzüntüyle istifa ettiğimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarım."

Haberin Devamı

Öte yandan kulüp yönetim kurulu üyeleri Kadir Kılıçoğlu ve Oktay Doğan ile yedek üyelerden Serkan Ataç, yaptıkları açıklamalarla görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!