Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu:

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 17:44

"Bir hafta boyunca hem taktik hem de teknik anlamda, Denizlispor'un eksi ve artı yönlerini çalıştık"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, hafta sonu deplasmanda Denizlispor'la yapacakları maç öncesi, rakibin eksi ve artı yönlerini çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'un GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kerimoğlu, zor bir maça çıkacaklarını belirtti.

Keyifli bir oyun sergileyerek, güzel bir sonuçla Denizli'den dönmek istediklerini kaydeden Kerimoğlu, "Bir hafta boyunca hem taktik hem de teknik anlamda, Denizlispor'un eksi ve artı yönlerini çalıştık" dedi.

Şanlıurfaspor'un ligden asla düşmeyeceğini belirten Kerimoğlu, kolay gol atan ve yiyen bir takım olduklarını, yapacakları çalışmalarla eksikleri gidermeleri durumunda herhangi bir sorun yaşamayacaklarını dile getirdi.


Haberin Devamı

- Basın mensuplarıyla yaşanan gerginlik


Boluspor maçının ardından açıklama yapmaması ve basın mensuplarıyla çalışanlar arasında yaşanan gerginliği hatırlatması üzerine Kerimoğlu, herkesin kendi ekmeğini kazanma derdinde olduğunu söyledi.

Takımın başına geçtiği günden beri basın mensuplarına yönelik herhangi bir saygısızlık yapmayı düşünmediğini dile getiren Kerimoğlu, şöyle devam etti:

"Basın mensuplarına her zaman kapımın açık olduğunu, geldiğiniz zaman neleri paylaşabileceğimi, kendi adıma değil, Şanlıurfaspor adına, bu şehir adına sizlerle düşüncelerimi paylaşacağımı söylemiştim ama böyle tatsız bir olay yaşandı. Ben kimseye kırgın değilim. Herhangi bir şekilde üzecek, kıracak bir davranışta bulunmadığımı düşünüyorum çünkü zaten olayda herkese teşekkürler edip, saygılarımı sunup, 'iyi akşamlar' dedim. Bu kapı herkese açık."


- Gönülaçar'ın görevden uzaklaştırılması


Gerginliğin ardından yardımcısı Mehmet Gönülaçar'ın görevden uzaklaştırılmasına da değinen Kerimoğlu, şunları kaydetti:

"Bu konuyla ilgili ben, Mehmet Gönülaçar adına özür diliyorum. Tabii ki yaşanmaması gereken bir olaydı. Bazen hepimizin sinirleri bozulabiliyor. Bazı yanlış reaksiyonlar verebiliyoruz ama bunun içimizde kötü niyetin olduğu anlamına gelmeyeceğini herkesin bilmesi lazım. Tekrar herkese hocam adına, camiam adına, futbolcularım adına teşekkür ediyor ve herkesten özür diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!