Şanlıurfa'dan Afrin'e 6 TIR insani yardım

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfadan Afrine 6 TIR insani yardım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 16:13

Şanlıurfa'dan Afrin'e 6 TIR insani yardım

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA'da İnsani Yardım Platformu ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Afrin halkına yardım için hazırlanılan 6 insani yardım TIR'ı törenle uğurlandı.
Şanlıurfalı hayırseverlerin ve STK'lar tarafından toplanan 6 TIR dolusu insani yardım malzemesinin Afrin'e gönderilmesi için tören düzenlendi. Törene; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, STK temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, "Şanlıurfalılar her zaman mazlumun yanında durarak destek olmuştur. Türkiye ve Şanlıurfa tüm imkânlarını seferber ederek elinden gelen tüm çabaları sergilemiştir. Şanlıurfalı hemşerilerimiz yüreğini sofrasını açmıştır. Bu mazlumların yaşadıkları sorunlar gidermek için bizler yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Emeği geçen başta Osman Gerem hocamıza ve ekibine, tüm kuruluşlara ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Bu rahmet ve mağfiret ayının herkese huzur getirmesini diliyorum" dedi.
İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise, "Şanlıurfalılar olarak her zaman mazlumların yanında olacağız. Mağdur, mazlum ve şuanda kendi ülkelerinde muhacir duruma düşmüş bir parça ekmek bekleyen kardeşlerimizin acılarını bir nebzede olsun dindirmek için yardım TIR'larımızı gönderiyoruz. Emeği geçen destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!