Şanlıurfa'da Ramazan sokağı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada Ramazan sokağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 14:33

Şanlıurfa'da Ramazan sokağı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan sokağı, daha ilk günden vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 30 gün boyunca çeşitli konserler, söyleşiler, buluşmalar ve benzer etkinlikler düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağını da tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Eski Ramazan ayı dönemlerini esas alarak hazırlanan Ramazan Sokağında, yetişkinlere yönelik kitap, hediyelik eşya ve yöresel ürünler gibi reyonlar yer alırken; çocuklara yönelik ise elmalı şekerler, pamuklu şekerler ve birbirinden eğlenceli oyun grupları ön plana çıktı. Daha ilk günden vatandaşların akın ettiği Ramazan Sokağında çocuk gülücükleri manevi ortamla birleşirken, Şanlıurfalılar uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Başkan Çiftçi, "Biz, birlikte büyük bir aileyiz. Allah beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Bu yıl da Büyükşehir Belediyemizin buluşmalarına halkımızın bu derece ilgisinin yaşanması bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Halkının ne istediğini anlayabilen bir Büyükşehir kadrosu vatandaşlarına hizmetin de en iyisini sunmanın gayreti içerisinde" dedi.

Haleplibahçe'deki Hamarat Eller Çarşısında kurulan Ramazan Sokağı, 14 Hazirana kadar farklı ilahi konserler ve buluşmalara da ev sahipliği yapacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!