Şanlıurfa'da liseye sentetik saha

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada liseye sentetik saha
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 16:54

Şanlıurfa'da liseye sentetik saha

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yaptırılan sentetik çim sahanın açılışı törenle yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yaptırılan futbol sahasının açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye yöneticileri ile öğrenciler katıldı. Çiftçi, penaltı vuruşu ile sahanın açılışını gerçekleştirerek öğrencilerle sohbet etti. Şanlıurfa’da eğitim kalitesini yükseltmek için çaba harcadıklarını ifade eden Çiftçi, şunları söyledi:

“Biz yerel idareciler olarak eğitimini tamamlamış, mesleğini seçmiş, kendisi ile barışık, hayata tutunabilen, toplumun değerleri ile yoğrulmuş ve geleceğe çok önemli bir ufukla bakan gençlik kesimi istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bunun için çalışıyorum. Okulumuzda yapımını tamamladığımız futbol sahamızda gençlerimize olan yatırımlarımızdan biridir.2016 yılında yapımına başladığımız 20 tesisimizden biri buradaki sahadır. Diğer sahalarında yapımı devam ediyor ve en kısa sürede tamamlayarak gençlerin hizmetine açacağız.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!