Şanlıurfa'da 'Kendi Hayatına Lider Ol' semineri

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada Kendi Hayatına Lider Ol semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 11:51

Şanlıurfa'da 'Kendi Hayatına Lider Ol' semineri

Haberin Devamı

 

ŞANLIURFA (DHA)- ŞANLIURFA'da, valilik ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca finanse edilen ve Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yürütülen 'Kendi Hayatına Lider Ol' projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle seminer düzenlendi.
Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; Vali Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orbay Bahri Ulgar, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Müftüsü İhsan Açık, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin, öğrenciler ile rehber öğretmenler katıldı.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, proje kapsamında çalışmalar yapıldığını belirterek, "Ağaç yaş iken eğilir diyor atalarımız. Her türlü telkine açık olunan bu dönemde gençlerimizin doğru yönlendirilmesi çok önemlidir. Biz de bunu bildiğimiz için sizlerle beraber olmaya, sohbet etmeye ve fikirlerimizi anlatmaya çalışıyoruz" dedi.
Öğrencilere kendilerini geleceğe iyi hazırlamaları konusunda tavsiyede bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise, "Devletimiz size her türlü imkanı sunuyor. Kendinizi yetiştirmek için bol bol kitap okumalı, gezmeli, görmeli, tartışmalı, yazmalısınız. Bizler, sizin kendinizi iyi yetiştirmeniz için çabalıyoruz. Bu ülkenin, kendini gelecek için hazırlamış gençlere ihtiyacı var. Biz hedeflerimizi yükseklerde tutan bir milletiz. Ülkemizin kıymetini bileceğiz ve sahip çıkacağız. Kardeşçe yaşamamıza birilerinin engel olmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!