Şanlıurfa'da doktorların istifa ettiği iddiası

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada doktorların istifa ettiği iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 17:58

- HRÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Karsen: "Bunlar tamamen gerçek dışıdır"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen, geçtiğimiz hafta bazı medya kuruluşlarında, hastanenin taşınmasının ardından bazı doktorların döner sermayeden pay alamadığı için istifa ettiği şeklinde haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi

Karsen, yazılı açıklamasında, hastanelerinin yaklaşık bir ay önce yeni yerine taşındığını, bu durumdan oldukça memnun olduklarını belirtti.

Hastanelerinin üniversitenin Osmanbey Yerleşkesine taşındığını anımsatan Karsen, şunları kaydetti:

"Gerçekten Türkiye'nin en büyük ve modern hastanesinden biri Şanlıurfa'da açıldı. Geçtiğimiz hafta bazı medya kuruluşlarında, hastanenin taşınmasının ardından bazı doktorların döner sermayeden pay alamadığı için istifa ettiği şeklinde haberler yapıldı. Bunlar tamamen gerçek dışıdır. Hastane taşındıktan sonra sadece bir hocamız ayrıldı, o da emekliye ayrıldı zaten. Bu iddiaların aksine çevre illerde çalışan ve hastanemizi ziyaret eden doktorlar buraya gelmeye karar veriyorlar. İşte bunlardan birisi, ilk kez bir estetik ve plastik cerrahi uzmanı yakın zamanda hastanemizde başlayacak. Yine yeni doğan uzmanı bir arkadaş gelecek. Bunlar hastanemizi beğenim gelenler. Yani kısacası kimse istifa etmedi aksine geliyorlar."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!