Şanlıurfa'da, belediye filosuna yeni araç

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada, belediye filosuna yeni araç
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 18:57

Şanlıurfa'da, belediye filosuna yeni araç

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 53 adet yeni iş makinesi ve araç ekleyerek bu sayıyı 513'e çıkardı.

Devlet Malzeme Ofisinden alınan 12 milyon liraya mal olan 53 yeni araç için tören düzenlendi. Belediye olarak her geçen gün araç filosunun büyüdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mız her geçen gün daha da büyüyor. Nüfusumuz son olarak 1 milyon 940 bin olarak kayıtlara geçti. İşte bu noktada tüm halkımıza hizmet ulaştırabilmek için sürekli olarak kendini yenileyen ve gelişen bir Büyükşehir Belediyesi olmalıyız. Onun için bizler her 3-4 aylık zaman dilimleri arasında iş makinesi ve araç alımı yaparak bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Zira Büyükşehir Belediyesi olarak Suriye sınırındaki Akçakale ilçemizin en kırsal mahallesinden Siverek'in en kuzey bölgesine, Birecik'ten yine Viranşehir ilçemizin en ücra köşesine kadar  ulaşmamız gerekiyor. Bununda en temeli güçlü bir araç filosuna sahip olmak. Büyükşehir bunu yapıyor ve gelişen Şanlıurfa ile birlikte hizmetlerini arttırarak yoluna devam ediyor" dedi.



Başkan Çiftçi'nin ardından programa katılan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz da Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun çalışma temposu içerisinde olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü İhsan Açık'ın duaları ile temsili kurdele kesimi yapılarak araçlar bağlı bulunduğu birimlerde hizmette sokuldu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!